Activiteiten

Frezen en draaien van afzonderlijke onderdelen of kleine series (tot 200 stuks) voor machines en technische installaties vormt de hoofdmoot van de activiteiten. Daarvoor heeft GM Jaro de machines en expertise in huis. Ook voor de uitwerking van complexere projecten met verscheidene onderelen kunt u een beroep doen op ons. We kunnen een rist aan behandelingen uitvoeren en hebben een uitgebreide voorraad materialen ter beschikking.

Frezen

GM Jaro werkt momenteel met 8 freesmachines. De grootste machine, de 5-assige MAZAK vtc 800/30sr, kan stukken tot 3 meter lang bewerken.

Draaien, zagen, tappen, slijpen…

Voor draaiwerk heeft GM Jaro de beschikking over een Style 350 en een Harrison Alpha 400. Drie zaagmachines, twee tapmachines en twee slijpmachines vervolledigen het machinepark.

Constante kwaliteitscontrole

Goede machines zijn een kant van het verhaal. Gemotiveerde medewerkers die fier zijn op het resultaat en de ambitie hebben om kwaliteit te leveren, zijn minstens zo belangrijk. GM Jaro is wat dat betreft ook uitstekend voorzien met ervaren, vakbekwaam en veelzijdig personeel. Ze hebben GM Jaro gebracht waar het nu staat. Constante kwaliteitscontrole zit als het ware in ons DNA.

Projecten

Het stopt niet bij de al genoemde bewerkingen. We kunnen vlakslijpen,
glasparelstralen, zandstralen, draadvonken, zinkvonken , rondslijpen, anodiseren, verharden, vernikkelen…. Uit voorraad kunnen we onmiddellijk aan de slag met plexiglas, RVS, aluminium, kunststof, nylon, percarbonaat…

Nog niet overtuigd?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte via het contactformulier en wij contacteren u zo snel mogelijk!
Gratis offerte

Hoe bereik je ons?