Over GM Jaro

Gereedschapsmakerij Jaro werkt uiterst nauwkeurig – “Foutloos bestaat niet. Bijna foutloos wel. Uiterst zelden was er eens ‘afkeur’ in al die jaren,” zegt bedrijfsleider Roel Jacobs. Een goede prijs-kwaliteitsverhouding, flexibiliteit en snelheid zijn de pijlers voor succes.  De grootste troef is toch Roels motivatie om voor iedere klant, klein of groot, topwerk en topservice te leveren. Dat kan dankzij de ervaring, het bekwame personeel en het uitgebreide machinepark.

Het klantenbestand van GM Jaro is actief in sectoren zoals automatisatie, transport, automotive, chemie, kunststoffen… Die vaak grote klanten uit heel Vlaanderen en Nederland vinden hun weg naar Hechtel-Eksel meestal via mond-aan-mond reclame. Dit heeft GM Jaro naast de gewaardeerde afwerkingskwaliteit – onder meer – in huis:

  • Advies in de uitwerking van projecten te verbeteren
  • Ervaring met precisiewerk in tal van sectoren
  • (Quasi) Foutloos handwerk (geen seriewerk)
  • Nauwkeurigheid van 10-20 μm (micron) tot XX
  • Snelle afwerking van orders: 3 tot 4 weken indien gewenst
  • Alle transportmogelijkheden: door GM Jaro, door klant, door derde partij
  • Solide reputatie en tevreden klanten (leeuwendeel van de klanten die vanaf het begin in 2002 klant waren, zijn dat nog altijd)

Frezen en draaien van afzonderlijke onderdelen of kleine series (tot 200 stuks) voor machines en technische installaties vormt de hoofdmoot van de activiteiten. Daarvoor heeft GM Jaro de machines en expertise in huis. Ook voor de uitwerking van complexere projecten met verscheidene onderelen kunt u een beroep doen op ons. We kunnen een rist aan behandelingen uitvoeren en hebben een uitgebreide voorraad materialen ter beschikking.

Historiek

Roel Jacobs startte als metaalbewerker – in bijberoep – in 2002. Al in 2007 nam hij de eerste werknemer in dienst en verhuisde GM Jaro naar de huidige werkplaats van 250 m2 in Hechtel-Eksel.

In december 2019 heeft GM Jaro een nieuwe hal van 900 m2 in gebruik genomen. GM Jaro werkt met vijf mensen in dienstverband en een drietal medewerkers op zelfstandige basis.

Roel komt uit een bekende ondernemersfamilie en is als veertiger en oprichter de oudste van GM Jaro. Zijn werknemers zijn gemotiveerde en polyvalente twintigers en dertigers.

 

Een machinepark op maat van jouw behoefte

Het stopt niet bij de al genoemde bewerkingen. We kunnen vlakslijpen, glasparelstralen, zandstralen, draadvonken, zinkvonken , rondslijpen, anodiseren, verharden, vernikkelen…. Uit voorraad kunnen we onmiddellijk aan de slag met plexiglas, RVS, aluminium, kunststof, nylon, percarbonaat…

Ontdek al onze machines

Hoe bereik je ons?